Què fem

Aquestes son les nostres línies d’Activitat

BCCC (CRO & CORELAB)

BCCC (Barcelona Clinical Coordinating Center)

CRO (Contract Research Organization) acadèmica de referència en suport assaigs clínics i investigació.

CRO

Com a CRO de servei complet, les nostres solucions inclouen totes les activitats, des del disseny, muntatge i seguiment d’assaigs clínics i estudis d’investigació, fins a la gestió de dades, anàlisis estadístiques i redacció mèdica, abastant tot el procés d’introducció de nous dispositius i productes de farmàcia al mercat.

Web

CORELAB

Som un proveïdor de serveis d’anàlisi centralitzada d’imatges en assaigs clínics. Oferim un servei complet de transferència, gestió de dades i revisions d’imatges centralitzades independents per part d’especialistes en imatges certificats

Web

EIXAMPLECLÍNIC

EIXAMPLECLÍNIC

Escola de referència en formació de tècnics del sector sanitari a Catalunya.

Des dels seus inicis, l’any 2005, l’Eixample Clínic ha apostat per un model acadèmic de formació professional basat en la innovació tecnològica, l’especialització, la personalització i les pràctiques en un entorn real professional. Tots els graus es poden cursar tant a la modalitat presencial com a distància.

L’objectiu del nostre pla d’estudis és formar els millors professionals sanitaris del futur en un entorn real i realitzar pràctiques reals des de l’inici dels estudis

Web

AULACLÍNIC

AULACLÍNIC

Instrument de referència al servei del Campus Clínic per desenvolupar iniciatives de formació continuada en l’àmbit de les Ciències de la Salut.

Fomentem i difonem la formació continuada en Ciències de la Salut: àmbits com les noves tecnologies sanitàries, els darrers avenços diagnòstics i terapèutics, plans de cures i educació del pacient, l’actualització de coneixements i l’especialització professional, entre d’altres, amb l’objectiu de que els professionals sanitaris puguin adaptar-se a les contínues exigències de la seva professió.

Desenvolupem, planifiquem i donem suport logístic a les iniciatives formatives dels professionals de l’Hospital Clínic de Barcelona mitjançant el disseny de cursos, assessorament, administració i gestió, comercialització i difusió de les activitats docents.

El resultat és un ampli ventall de cursos de formació continuada en salut de contrastada qualitat i rigor científics

Web

CLÍNIC BARCELONA CONSULTING

CLINIC BARCELONA CONSULTING

Instrument per exportar coneixement a altres entitats de la societat 

Fruit de l’experiència dels professionals de l’Hospital Clínic de Barcelona enfrontant-se i resolent REPTES especialment aplicables del Sector de la Salut, posem tota aquesta experiència i knowhow a disposició de la societat, per ajudar a altres professionals a enfrontar-se a aquests mateixos reptes, contribuint a la difusió del coneixement a través de projectes de consultoria.

Un exemple d’això seria la difusió del Coneixement de l’Espai d’intercanvi d’Experiència de l’Hospital Clínic.

A partir de la metodologia del living lab, l’Espai d’Intercanvi d’Experiències de l’Hospital Clínic de Barcelona promou un mètode de treball innovador a través de la co-creació, el debat i la col·laboració entre tots els agents implicats en l’ecosistema sanitari, amb especial èmfasi en la veu dels pacients, cuidadors i ciutadans.

Web

Mecenatge & Projectes Socials

MECENATGE & PROJECTES SOCIALS

Liderem projectes transformadors

L’Àrea de Mecenatge de la Fundació Món Clínic desplega un model solidari a través del qual construïm ponts amb la societat per fomentar la participació i canalitzar la generositat de les persones, organitzacions i entitats que es volen sumar al nostre compromís de millorar la salut global a través de la recerca, la innovació, l’assistència i la divulgació de coneixement.

Per fer-ho, l’àrea implementa estratègies que impulsen l’obtenció de recursos econòmics provinents de donacions puntuals i periòdiques, accions solidàries i de micromecenatge, llegats, patrocinis i col·laboracions estratègiques d’organitzacions i persones compromeses amb la salut de tots i l’impuls de la medicina del futur al campus Clínic.

Web